注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

SK5907___舒怡博客

娱乐学习 学习娱乐

 
 
 

日志

 
 

初中英语非谓语动词全部考点单选100题 (转自玉兔王子)  

2017-03-06 15:42:20|  分类: 非谓语动词 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

( ) 1. They kept the fire       to keep them warm.

A. to burn B. burn C. burnt D. burning 


( ) 2. Who’s the boy       under the tree?

A. stand B. to stand C. standing D. stood 


( ) 3. I don’t like to sit here       nothing.

A. doing B. do  C. to do D. does 


( ) 4. The girl students enjoy        English songs.

A. singing B. to sing C. sing D. sung 


( ) 5. Thank you for       us so well.

A. to teach B. teaches C. teaching D. taught 


( ) 6. I often do some      on Sundays.

A. washed  B. to wash C. wash D. washing 


( ) 7. The boy Li Hua in Class One is       his brother.

A. called B. calling  C. to call D. call 


( ) 8. It often takes me half an hour       home.

A. walking  B. to walk C. walked D. walk 


( ) 9. Don’t forget       her clean water every day.

A. to give B. giving C. given D. give


( ) 10. I think it important       English well.

A. learning B. learn  C. to learn D. learned 


( ) 11. The funny story makes us         .

A. laugh B. laughing C. to laugh D. laughed 


( ) 12. She was often heard        in English.

A. sing B. singing C. sung D. to sing 


( ) 13. Our teacher told us        hard.

A. to work B. working C. worked D. work 


( ) 14. Could you tell me        this word?

A. to how read B. how to read 

C. how read D. how read to 


( ) 15. I don’t know         .

A. when start B. when to start 

C. to how start D. how start 


( ) 16. Please give me a pen      .

A. to write  B. writing C. to write with D. written


( ) 17. He went home       some books.

A. got  B. getting C. get D. to get 


( ) 18. Remember        late for class again.

A. not to  B. not to be C. to be not D. be not to 


( ) 19. Stop       , please. I’ve something to tell you.

A. to read B. reading C. read D. to write 


( ) 20. Miss Li likes the students       questions.

A. ask B. asking C. to ask D. asked 


( ) 21. Would you please        ?

A. not to go there B. to go there 

C. not go there D. going there 


( ) 22. You don’t look well. Why       to see the doctor?

A. not to go B. you not to go 

C. not go D. didn’t go 


( ) 23. There’s something wrong     my radio. I’ll have it     .

A. with, fixed B. with, fixing 

C. on, to be repaired D. in, repaired 


( ) 24. Let’s        to the cinema together.

A. to go B. going C. go D. went 


( ) 25. Jim asked Li Ping        his best wishes to everybody.

A. give B. gave  C. giving D. to give 


( ) 26. Have you read the book? It’s worth       .

A. read B. to read C. reading D. to reading 


( ) 27. Please tell him        the light when he leaves.

A. to turn off  B. turn down C. turn off D. to turn down


( ) 28. I’m sorry        your friend is ill.

A. hear B. to hear C. listen D. to listen 


( ) 29. You had better        home at once. Don’t keep your mother        .

A. to, wait B. going, waiting 

C. to go, to wait D. go, waiting 


( ) 30.      in the sun is bad for your eyes.

A. Read B. Reads C. Reading D. To reading 


( ) 31. When the little baby saw her mother      , she couldn’t help       .

A. coming, laughing B. come, to laugh 

C. come, laughs D. came, laughing


( ) 32. Will you please get me something       ?

A. to eat B. eat C. eating D. for eating 


( ) 33. The story is        . So we are       in it.

A. interest, interesting B. interesting, interesting

C. interested, interesting D. interesting, interested 


( ) 34. I’d like       a word with you.

A. had B. having C. to have D. have


( ) 35. By then there may be only standing room on the earth.       will be a very serious problem.

A. Where to go B. Where to live 

C. Where to sitting D. Where to stand 


( ) 36. Hurry up! It’s time        .

A. for have class B. having class 

C. have class D. to have class 


( ) 37. Can you finish       an elephant in two minutes?

A. draw B. to draw C. drew D. drawing 


( ) 38. The doctor was busy       on the boy at that time.

A. operate B. operating C. to operated  D. operated 


( ) 39. It was very late at nigh, but Mr. Brown still went on      .

A. works B. worked C. working D. work 


( ) 40. I have something important        you.

A. tell B. telling C. to tell D. tell to 


( ) 41. It’s important        and helpful.

A. to be kind B. to kind  C. be kind D. kind 


( ) 42. The young man is old enough        the army.

A. join B. joining C. to join D. joins 


( ) 43. His wish was        a scientist.

A. to becomes B. becomes C. become D. to become 


( ) 44. On Sundays I prefer       at home to      out.

A. to stay, go B. staying, go  

C. staying, going D. to stay, going 


( ) 45. A: What made you so sad? 

B:       three tickets to the pop music concert.

A. Lost B. Losing C. Because of concert D. Since I lost 


( ) 46. The teacher agreed       lessons to his students.

A. give B. that he give C. to give D. that he will give 


( ) 47. All the students learned       up words in a dictionary.

A. look how B. how to look C. how look D. to how look 


( ) 48. Nobody knew        a living in that country.

A. go to B. to make C. how to go D. how to make 


( ) 49. The baby started       . Try      it quiet.

A. cry, keep B. to cry, to keep 

C. to cry, keep D. cry, to keep 


( ) 50. He hopes       better, but never works hard.

A. how to study B. to how study 

C. to study how D. to study 


( ) 51. I never heard him        so.

A. say B. to say  C. saying D. having said 


( ) 52. The teacher made her students        text twice a day.

A. recite the B. reciting C. to recite the D. recited the 


( ) 53. She was seen        paper planes in the room.

A. made B. to make C. makes D. making 


( ) 54. We sometimes heard         songs in English.

A. that he sing B. that he sings C. him to sing D. him sing 


( ) 55. I won’t have him       at his mother.

A. shout  B. to shout C. shouting D. to have shouted 


( ) 56. He made us      on      the tree.

A. go, to water B. to go, to water 

C. go, watering D. to go, water 


( ) 57. We have no money and no place       .

A. to live in B. to live C. living in D. living 


( ) 58. I have a few words        to you.

A. say B. to say C. speak D. to speak 


( ) 59. There is no chair for me       .

A. to sit at B. sit with C. to sit D. to sit in 


( ) 60. Do you have anything       for yourself?

A. tell B. say C. to tell D. to say 


( ) 61. Here is the pen I want      .

A. to write with B. to write C. writing D. to writing 


( ) 62. He is always the first        and the last       .

A. coming, leaving B. to come, to leave 

C. comes, leaves D. come, leave 


( ) 63. I don’t feel       some cooking.

A. enough well to do B. well enough to do 

C. enough well and do D. well enough and do 


( ) 64. Do you think him easy       ?

A. to get along with B. to get along 

C. to be got along with D. to be got along 


( ) 65. The man run out       what was wrong with his horse.

A. to see B. seeing C. see D. for seeing 


( ) 66. The book is difficult       .

A. to be read  B. to read C. read under  D. to read by 


( ) 67. Remember      the book in time when you have finished       it.

A. to return, reading B. returning, reading 

C. returning, to read D. to return, to read 


( ) 68. Do you often see her       for him at the bus stop?

A. wait B. to wait C. waiting D. being waited 


( ) 69. Mother warns him        any more.

A. to not smoke B. not to smoke 

C. not smoking D. don’t smoke 


( ) 70. Tom was noticed       into that room at that time.

A. walk B. walks C. walking D. walked


( ) 71. Do you know the      “There is no use       over the spilt milk?”

A. word, cry B. saying, crying 

C. saying, cry D. word, crying 


( ) 72. The patient refused       any medicine.

A. have  B. to have C. how to have D. to how have 


( ) 73. Lucy ran home      the money.

A. to get B. getting C. get D. for getting 


( ) 74. The teacher explained to them       the piano.

A. that they played B. how they play 

C. to play D. how to play 


( ) 75. It’s foolish       her to       over a film.

A. for, cry  B. of, crying C. for, crying D. of, cry


( ) 76. I can’t help       that he is still alive.

A. thinking B. think C. to think D. of thinking 


( ) 77. It’s impolite to keep someone       for a long time.

A. wait B. to wait C. waiting D. of have waited 


( ) 78. Would you mind       the window, please?

A. open B. me open C. I open D. my opening 


( ) 79. Do you understand       the machine.

A. how to operate B. to how operate 

C. to operate D. that you operate 


( ) 80. Did you notice the little boy       away?

A. took the apple and run 

B. take the apples and run

C. taking the apple and run 

D. who taking the apple and run 


( ) 81. Yesterday I saw a wallet        on the ground.

A. lying B. laying C. lies D. lay 


( ) 82. I think the boy is        reach the apple.

A. enough tall to B. tall enough to  

C. short enough D. enough short to 


( ) 83. Many people like to watch others       the game.

A. plays B. played C. to play D. play 


( ) 84. The doctor advised Lao Li       more rest.

A. that he get B. to get C. would get D. get 


( ) 85. Don't forget to       your friends with you tomorrow.

A. take B. bring C. carry D. get 


( ) 86. Our teacher told us        waste time.

A. not B. not to C. don't D. to not 


( ) 87. Look! There is a boy        in the river.

A. swim B. is swimming C. swimming D. swims 


( ) 88. Would you please       a rest? You looked tired.

A. to stop have B. to stop to have 

C. stop having D. stop to have 


( ) 89. Don’t be afraid of     mistakes when you learn English.

A. make B. making C. to make D. made 


( ) 90. Do you have anything       at the meeting for yourself.

A. speak B. say C. to speak D. to say


( ) 91. It’ll take me only twenty minutes      school.

A. walk B. walking C. to walk D. walked 


( ) 92. He has something       about with them.

A. to talk  B. talk C. to tell D. tell 


( ) 93.         is really dangerous!

A. Drive cars fast B. Driving cars fast 

C. To drive car fast D. Driving car fast 


( ) 94. We have no time       a rest.

A. have B. take C. taking D. to have 


( ) 95. I have three more letters      today.

A. I write B. to write C. to write to D. writing 


( ) 96. He is still unable to make himself       in English.

A. understand B. understood 

C. understands D. understanding 


( ) 97. This is the room       .

A. for me to live B. for me living 

C. my living in D. for me to live in


( ) 98. I didn’t spend all the money       the books.

A. to buy B. buying C. have bought D. bought 


( ) 99. The students used bikes       water for Granny Wang.

A. to carry B. carry C. carrying D. carried 


( ) 100. Does he often       you on Sunday?

A. come to see B. comes to see 

C. comes and sees D. come and to see 


参考答案

1. D 2. C 3. A 4. A 5. C 6. D 7. B 8. B 9. A 10. C 

11. A 12. D 13. A 14. B 15. B 16. C 17. D 18. B 19. B 20. C 

21. C 22. C 23. A 24. C 25. D 26. C 27. A 28. B 29. D 30. C 

31. A 32. A 33. D 34. C 35. B 36. D 37. D 38. B 39. C 40. C 

41. A 42. C 43. D 44. C 45. B 46. C 47. B 48. D 49. B 50. D 

51. A 52. A 53. B 54. D 55. A 56. C 57. A 58. B 59. D 60. D 

61. A 62. B 63. B 64. A  65. A 66. B 67. A 68. A 69. B 70. C 

71. B 72. B 73. A 74. D 75. D 76. A 77. C 78. D 79. A 80. B

81. A 82. B 83. D 84. B 85. A 86. B 87. C 88. D 89. B 90. D 

91. C 92. A 93. B 94. D 95. B 96. B 97. D 98. B 99. A 100. A 

  评论这张
 
阅读(11)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017